Geçiş Yap:
Geçiş Yap:
Hamurun tüm malzemesini iyice harmanlayıp elastik hale gelene kadar yoğurun.
Oda sıcaklığında hamur iki katına çıkana kadar 30 dakika mayalayın. İyice yağladığınız cam fırın kabına hamuru yayın, 180°C ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
Antep fıstığını bir tavada kavurun üzerine tahin, şeker ve kremayı ekleyin. Fırından çıkan kekin üzerine yayın. Crumble için tüm malzemeyi elinizle veya rondo’da ıslak kum kıvamına gelinceye kadar karıştırın.
Tahinli karışımın üzerini kaplayacak şekilde yayıp, önceden ısıtılmış 180°C’lik fırında 20 dakika veya üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Kaymaklı dondurma ile sıcak servis edin.