Antep Fıstığı ve Çilekli Milföy

Antep Fıstığı ve Çilekli Milföy

	    
                 
Milföyün Çilekli ve Antep fıstıklı dondurmayla oluşturduğu lezzet hem göze hem de mideye hitap ediyor.

Servis

6 people

Zorluk

Kolay

Hazırlık Süresi

10 min 

Pişirme Süresi

20 min

Malzemeler

  • 0.5 paket milföy hamuru
  • 2 çorba kaşığı tereyağı eritilmiş
  • 3 top antep fıstıklı Carte D'Or dondurma
  • 3 yapraklar toplanmış çilekli Carte D'Or dondurma
  • pudra şekeri
  • taze çilek
  • antep fustuğı

Tarifin Hazırlanışı

  1. Milföy hamurunu cetvel yardımıyla istediğiniz boyda 12 adet diktörtgen şeklinde kesin.

  2. Üzerlerine 2 çorba kaşığı erimiş tereyağı sürüp önceden ısıtılmış 180°C’lik fırında 15 dakika veya çıtır olana kadar pişirin.

  3. Antep fıstıklı ve çilekli dondurmayı top top yaparak, çıtır milföyün üzerine bir çilekli, bir Antep fıstıklı olacak şekilde damalı desende yerleştirin, üzerine Antep fıstıklarını serpin.

  4. İkinci kat milföyü koyup, pudra şekeri, taze çilek ve Antep fıstığı ile süsleyin.

Antep Fıstığı ve Çilekli Milföy
	    
                 

Lezzetli tariflerimizi keşfedin