Skip to content

Dondurmalı Ananas Kızartması Tarifi

Tüm ailenin çok seveceği dondurmalı ananas kızartması hızla hazırlanır. Tarife Carte d'Or ile tat katmak ise mükemmel lezzetin sırrıdır. Yemek sonrası için menünüze ekleyebileceğiniz tarifi, ara öğün olarak da tüketebilirsiniz. Hafif, leziz ve pratik olmasıyla dört mevsim dondurma keyfini sofralarınıza taşır. Tarifi çocuğunuzla beraber hazırlayabilir, yemek yapma etkinliğini ailece geçireceğiniz keyifli bir zaman dilimine dönüştürebilirsiniz. Spesiyaliniz haline gelecek Carte d'Or ile ananas kızartması için tarif defterinizi hazırlayın.
  • Zorluk Seviyesi

  • Hazırlık Zamanı

    mins
  • Servis Edilir

    elalem
  • 1 ananas
  • 250 gram herhangi bir Carte D'Or Classic veya Carte D'Or Classic Light
  • 5-6 dal taze nane
  • 1 Ananasın kabuklarını güzelce soyun.
  • 2 2-3 cm kalınlığında parçalar halinde dilimleyin.
  • 3 Öncelikle bir tavayı ocakta ısıtın, ardından ızgara şeklinde dilimleri kızartın.
  • 4 İki tarafı da rengi değişene kadar kızarttıktan sonra, servis için nane yapraklarını ekleyebilirsiniz.