Skip to content

Carte d'Or vişneli Karaorman Pastası

Klasik Karaorman Pastası'nın dondurmalı yorumu iştah kabartacak nefasette...
  • Zorluk Seviyesi

  • Hazırlık Zamanı

    mins
  • Servis Edilir

    elalem
  • 1 paket Carte D'Or kakaolu kek veya 2 paket hazır pandispanya
  • 1 Hazır kakaolu keki paket üzerindeki talimatlara göre oval bir kalıpta pişirin.
  • 2 Soğuyunca enlemesine 3 eşit parçaya bölün. İlk parçayı oval kek kalıbının tabanına yerleştirin. (Keki kendiniz pişirmek istemezseniz, pandispanya da kullanabilirsiniz) Üzerine küçük toplar halinde dondurmayı yayın, aralarına çırptığınız krem şantiyi, vişneleri ve çikolata parçacıklarını yerleştirin.
  • 3 Aynı işlemi ikinci kat için de tekrarlayıp sonuncu kek ile üzerini kapatın ve yapışması için iyice bastırın.
  • 4 Pastayı bir saat derin dondurucuda tutun ve ardından etrafını krem şanti ile kaplayın. Pastanızın üzerini rendelediğiniz bitter çikolata ve vişnelerle süsleyin. Dilimleyerek çikolatalı sos ile servis edin.